Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pelattavat jalkapallon MM-kisat alkavat ensi viikon torstaina. Useasta eri aikavyöhykkeestä johtuen pelien seuraaminen asettaa omat haasteensa. Tässä lyhyesti kerrottuna, miten pysyä ajan tasalla jokapäiväisistä kisatapahtumista ja otteluiden lopputuloksista.

Yksi kesän odotetuimmista urheilutapahtumista on pian käsillä, kun jalkapallon naisten MM-kisat potkaistaan käyntiin ensi viikolla. Australiassa ja Uudessa-Seelannissa järjestettävän lopputurnauksen seuraaminen mietityttää monia, sillä otteluita pelataan peräti neljällä eri aikavyöhykkeellä. Sivuiltamme löytyvään TV-aikatauluun tutustumalla on kuitenkin mahdollista varmistaa, ettei yksikään mielenkiintoinen ottelu jää väliin.

Kaikki turnauksen ottelut näytetään tuttuun tapaan Ylen kanavilla. Tämän lisäksi Yle Areena tarjoaa laajan kokonaispaketin, johon kuuluu muun muassa aiempaa enemmän otteluiden analysointia ja läpikäyntiä ammattilaisten toimesta.

Suoratoistopalvelun ehdottomiin hyviin puoliin kuuluu luonnollisesti myös, että pelejä on mahdollista seurata ilman mainoksia missä päin tahansa, kunhan käytössä on vain toimiva internet-yhteys. Pelien katsominen tätä kautta onnistuu myös matkapuhelimen tai tabletin kautta. Jos tämä vaihtoehto tuntuu kaikkein sopivimmalta, kannattaa tutustua Yle Areenan mobiilisovellukseen, joka on ladattavissa veloituksetta.

Tuttuun tapaan myös suurimmat vedonlyöntipalvelut tarjoavat mahdollisuuden kiinnostavimpien pelien seuraamiseen. Jos vedonlyönti on lähellä sydäntä, on oman suosikkijoukkueen otteita mahdollista seurata myös tätä kautta. Kaiken edellämainitun lisäksi päivitämme verkkosivujamme ahkerasti ja pidämme lukijamme ajan tasalla kisojen läpi. Löydät sivuiltamme täydellisen otteluohjelman, reaaliajassa päivittyvät tulokset ja MM-turnauksen polttavimmat puheenaiheet.


Kanada - Uusi-Seelanti