Vedonlyönti jalkapallon MM-kisoista on hauska tapa laittaa oma futistietämyksesi testiin. Lisäksi saat yhdistää oman intohimosi jalkapalloa kohtaan mahdollisuuteen voittaa rahaa. Nykyään lähes kaikki vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa jalkapallon MM-kisoista. Tällä sivulla esittelemme joitakin mielestämme varteenotettavimpia yhtiöitä ja kerromme, miten ja miksi kertoimien vertailu on tärkeää, kun lyö vetoa jalkapallon MM-kisoista. Kohteita, joita jalkapallon MM-kisoissa voi pelata, on lukemattomia. Perinteisten ottelukohtaisten tai turnauskohtaisten voittajavetojen lisäksi kertoimia on tarjolla esimerkiksi sille, ketkä pelaajat tekevät maaleja MM-kisojen aikana, tai sille, mitkä joukkueet etenevät MM-kisojen pudotuspeleihin.

Dusseldorf - Bochum
Quick.bet logo
Pelaa Quick.betillä!

18+. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

  • 150% ensitalletusbonus jopa 1000€ asti

  • 15x bonus ja talletus vähintään kolmen kohteen yhdistelmävedolla. Jokaisen kohteen kertoimen on oltava vähintään 1.30.

Lunasta bonus

18+. Talletusbonus koskee ainoastaan uusia Velobetin asiakkaita. Minimitalletus 20€. Bonus on 150% ensimmäisen talletuksen arvosta, kuitenkin enintään 1000€. Bonus hyvitetään asiakkaan tilille ensimmäisen talletuksen jälkeen. Saadaksesi bonuksen sinun tulee aktivoida se ennen vedonlyöntiä. Bonus tulee kierrättää 30 päivän sisällä. Bonus ja ensitalletus on kierrätettävä 15 kertaa vähintään 3 kohteen yhdistelmäsllä. Jokaisen kohteen minimikerroin on 1,30. Pelaathan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

Voittajakertoimet jalkapallon MM-kisoihin 2023

Joukkue XX
🇺🇸​ USA XX
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Englanti XX
🇪🇸 Espanja XX
🇩🇪 Saksa XX
🇫🇷 Ranska XX
🇦🇺  Australia XX
🇸🇪  Ruotsi XX
🇳🇱 Hollanti XX
🇧🇷 Brasilia XX
🇨🇦​ Kanada XX
🇳🇴  Norja XX
🇯🇵​ Japani XX
🇩🇰 Tanska XX
🇰🇷​ Etelä-Korea XX
🇮🇹  Italia XX
🇳🇿  Uusi-Seelanti XX
🇨🇳  Kiina XX
🇵🇹 Portugali XX
🇨🇴  Kolumbia XX
🇭🇹  Haiti XX
🇮🇪  Irlanti XX
🇦🇷 Argentiina XX
🇨🇭​ Sveitsi XX
🇲🇦  Marokko XX

Ottelukertoimet jalkapallon MM-kisoihin 2023

Jalkapallon ystävät ovat luonnollisesti kiinnostuneita siitä, mitkä joukkueet kuuluvat MM-kisojen suurimpien mestariehdokkaiden joukkoon. Vuoden 2023 MM-kisoissa on useita eri maita, joilla on realistiset mahdollisuudet tavoitella mestaruutta.

Kärkiehdokkaiden joukosta löytyy tietysti monia suurelle yleisölle tuttuja maita. Brasilia ruotsalainen Pia Sundhagen valmennuspenkillään on yksi varteenotettavimmista joukkueista, kuten ovat myös viime kisojen pronssimitalisti Ruotsi, viime kesän EM-hopeamitalisti Saksa ja Espanja. Mutta ennen kaikkea naisten MM-kisoissa puhutaan USA:sta ja Englannista. Kuten kaikki tiedämme, Yhdysvallat on maailman johtava ja historian menestynein maa naisjalkapallossa. Amerikkalaisilla on suurimmat paineet myös tämän kesän turnauksessa. Myös Englannilla on paineita, sillä se voitti viime kesänä EM-kultaa kotikentällään. Englannilla on vahva joukkue ja kysymys kuuluukin, että eikö tämä ole erinomainen tilaisuus ”tuoda jalkapallo kotiin”. Jos Englanti onnistuu voittamaan MM-kultaa vain vuosi historiansa ensimmäisen Euroopan mestaruuden jälkeen, puhutaan todellakin historiallisesta saavutuksesta.

Kuten mainittua, myös Ruotsi on yksi kisojen suosikeista, vaikka Peter Gerhardssonin maajoukkue varmaan mielellään väijyykin suurten maiden takana. Ruotsilla on helppo lohko, mutta se saa (todennäköisesti) erittäin kovan vastustajan neljännesvälierissä, sillä sen lohkon joukkueet kohtaavat joukkueen lohkosta, jossa pelaavat muun muassa USA ja Hollanti. Vähintään yksi huippumaa putoaa siis pelistä jo viimeistään neljännesvälierissä.

Ranskallakin on saumansa iskeä. Ranskan liiga on yksi maailman parhaista ja joukkueella on taitavia yksittäisiä pelaajia, mutta kun on kyse mestaruuksien voittamisesta, he eivät ole olleet tarpeeksi hyviä lopputurnausten tärkeimmillä hetkillä. Mutta ehkä tänä vuonna on heidän vuoronsa? Tony Gustavssonin valmentamaa Australiaa on myös syytä pitää silmällä kotikentällään ja kaikkien aikojen parhaalla maailmanlistan sijoitukseen ennen kotikisoja.

Kaksinkertaista maailmanmestaria Saksaa ei sovi myöskään unohtaa keskustaluissa potentiaalisesta MM-kisojen voittajasta. Saksan käyrä näytti jo suuntaavaan hieman alaspäin, eikä joukkue ole edennyt MM-finaaliin sitten vuoden 2007, mutta viime kesän EM-kisojen kakkossija osoitti, että joukkueella on valtavasti potentiaalia. Uusi huippulahjakas pelaajasukupolvi on astumassa esiin, mutta jää nähtäväksi, pystyykö se ottamaan ratkaisevan seuraavan askeleen jo kesällä 2023.

Vedonlyöntiyhtiöt, jotka tarjoavat kertoimia jalkapallon MM-kisoihin 2023

Dusseldorf - Bochum

Kun haluat lyödä vetoa ottelusta, sinun kannattaa löytää vedonlyöntiyhtiö, joka tarjoaa parhaat kertoimet kyseiseen peliin. Vaikka useimmat yhtiöt uskovat samaan voittajaan useimmissa otteluissa, ne eivät välttämättä tarjoa samoja kertoimia. Kun valitset vedonlyöntiyhtiön, jolla on korkeammat kertoimet, sinulla on mahdollisuus voittaa enemmän rahaa, kun asetat vetosi.

🔎 Vertaa kertoimia jalkapallon MM-kisojen aikana

Kaikilla vedonlyöntiyhtiöillä on erilaiset kertoimet, joten on tärkeää vertailla eri yhtiöiden kertoimia ennen panosten asettamista. Joidenkin yhtiöiden tiedetään tarjoavan hyviä kertoimia tietyillä markkinoilla. Se, että vedonlyöntiyhtiöllä on parhaat kertoimet 1X2-markkinoilla, ei tarkoita, että sillä on korkeimmat kertoimet kaikissa muissa pelivaihtoehdoissa.

🏆 Vertaa kertoimia vuoden 2023 MM-kisojen voittajasta

MM-kisojen voittajaveto on klassikko, jota lähes kaikki yritykset tarjoavat. Tässä tapauksessa eri vedonlyöntiyhtiöt ovat lähes aina yhtä mieltä siitä suurimmista ennakkosuosikeista, mutta kertoimet voivat vaihdella. Mitä lähemmäs MM-kisoja tullaan, sitä tarkemmiksi kertoimet muuttuvat viimeaikaisten otteluiden perusteella. Myös lopullisten kisakokoonpanojen julkaisun jälkeen kertoimet luonnollisesti elävät.

>> Täältä löydät kertoimet vuoden 2023 jalkapallon MM-kisojen voittajalle

🏃 Vertaa yksittäisten otteluiden kertoimia vuoden 2023 MM-kisoissa

Sivun yläreunassa löydät nykyiset kertoimet tuleviin MM-kisojen otteluihin. Tutkimalla, mikä yhtiö tarjoaa parhaat kertoimet, annamme sinulle mahdollisuuden voittaa mahdollisimman paljon rahaa. Ensimmäinen ottelu, joka listalta löytyy, on MM-kisojen avauskamppailu, joka pelataan torstaina 20. heinäkuuta. Päivitämme sivulle otteluita aina 20. elokuuta pelattavaan MM-finaaliin asti. Yksittäisten otteluiden kertoimet voivat vaihdella paljon, erityisesti juuri ennen ottelua. Kertoimien vertailu on siis tässäkin kohtaa erittäin järkevää.

🤷 Miten kertoimet lasketaan?

Jalkapallon ja muiden urheilulajien vedonlyöntikertoimiin vaikuttavat usein vallitsevat olosuhteet. Jos esimerkiksi yksi joukkueen parhaista pelaajista on loukkaantunut, vedonlyöntiyhtiö voi pitää todennäköisempänä, että vastustaja voittaa, jolloin kertoimet muuttuvat. Kertoimiin vaikuttavat myös muut yleisemmät parametrit: yleensä esimerkiksi kotijoukkueella on paremmat mahdollisuudet voittaa kuin vierasjoukkueella. Joukkueiden kuntopuntari ja aiemmat kohtaamiset otetaan yleensä myös huomioon, kun vedonlyöntiyhtiöt asettavat kertoimiaan.

💥 Live-vedonlyönti jalkapallon MM-kisoissa 2023

Kun ottelu on alkanut, monesti sitä ajattelee: ”Miksi en lyönyt vetoa tästä ottelusta?”. Nykyään on mahdollisuus lyödä vetoa myös otteluiden aikana käyttämällä niin sanottuja live-kertoimia tai live-vedonlyöntiä. Nämä kertoimet vaihtelevat jatkuvasti sen mukaan, mitä kentällä tapahtuu, mikä tarkoittaa, että sinun on löydettävä oikea strategia vedonlyöntiäsi varten. Live-vedonlyöntimahdollisuuksia löytyy useita erilaisia. Perinteisen voittajavedon lisäksi voit lyödä vetoa myös siitä, kuka tekee seuraavan maalin tai kuinka monta maalia ottelussa tehdään.

>> Täältä löydät kaikki live-vetokohteet jalkapallon MM-kisoissa 2023

⏫ Korotetut ja parannellut kertoimet MM-kisoissa

Suosittujen otteluiden kohdalla vedonlyöntiyhtiöt usein tarjoavat erilaisia erikoisbonuksia ja -tarjouksia houkutellakseen pelaajia. Tyypillinen esimerkki on kertoimien nostaminen normaalia korkeammalle. Tämän jälkeen kertoimia mainostetaan ahkerasti, jotta mahdollisimman monet pelaajat päättäisivät valita kyseisen palvelun.

Kertoimien nostaminen on yleensä myös tapa saada uudet pelaajat rekisteröitymään yhtiön asiakkaiksi, sillä monet tarjoukset ovat liian hyviä vältettäväksi. Vedonlyöntiyhtiöt kutsuvat näitä korotettuja kertoimia usein ”erikoistarjouksiksi” tai ”tehostuksiksi”. On syytä muistaa, että joissakin vedonlyöntikohteissa sovelletaan erityisehtoja. Jotkut pelivaihtoehdot sisältävä rajoituksia siitä, kuinka paljon tai vähän voit lyödä vetoa.

>> Täältä löydät parhaat bonukset jalkapallon MM-kisoihin 2023

🏆 Mitkä maat ovat MM-kisojen suurimmat ennakkosuosikit

USA:ta, Englantia, Ranskaa, Espanjaa ja Saksaa pidetään turnauksen todennäköisimpinä voittajina. Tältä sivulta löydät kaikki kertoimet valitsemallesi joukkueelle.

⚽️ Millaisia vedonlyöntivaihtoehtoja vuoden 2023 MM-kisoissa on tarjolla?

Voit lyödä vetoa turnauksen voittajasta tai keskittyä yksittäisiin otteluihin. Perinteisen 1X2 vaihtoehdon lisäksi voit muun muassa lyödä vetoa ottelun lopputuloksesta tai maalien kokonaismäärästä. Myös lohkojen voittajat ja finaaliin yltävät maat löytyvät pelivaihtoehtojen joukosta. Tältä sivulta näet kaikki yleisimmät kohteet.

⚽️ Vedonlyöntikohteet jalkapallon MM-kisoissa 2023

Nykyään erilaisia pelivaihtoehtoja riittää pilvin pimein. Joskus saattaakin tuntua vaikea valita, mistä lyödä vetoa. Siksi olemme koonneet yhteen joitakin markkinoiden yleisimpiä vaihtoehtoja.

1X2 – Voittajaveto

Yleisin pelimuoto on klassinen 1X2, jossa lyödään vetoa ottelun voittajasta. Jos valitset ykkösen, se tarkoittaa, että uskot kotijoukkueen voittavan varsinaisella peliajalla. Jos valitset ristin, uskot, että ottelu päättyy tasapeliin varsinaisen peliajan jälkeen, ja kaksi tarkoittaa, vierasjoukkueen voittoa.

On syytä muistaa, että MM-kisoissa kotistadionillaan pelaavaa joukkuetta ei välttämättä lasketa kotijoukkueeksi. Esimerkiksi vuoden 2023 MM-kisoja emännöiviä Australiaa tai Uutta-Seelantia ei kaikissa otteluissaan pidetä kotijoukkueina, joten on tärkeää seurata ottelun suunnittelua ennen pelin alkamista.

Yli/alle

Tässä vedonlyöntivaihtoehdossa lyödään vetoa siitä, tapahtuuko ottelussa jotain yli vai alle asetetun määrän. Useimmiten kyse on maalien määrästä, mutta myös esimerkiksi kulmien ja keltaisten tai punaisten korttien määrästä on mahdollista lyödä vetoa.

Jos esimerkiksi uskot, että ottelussa tulee useampi maali ja asetat vedon yli 2,5 maalia, ottelussa on synnyttävä vähintään 3 maalia, jotta voitat vetosi. Sillä ei ole väliä, onko tulos 2-1 vai 3-0. Kunhan pelissä on tehty yli 2,5 maalia voitat vedon.

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Tässä vedonlyöntityypissä on kyse siitä, uskotko molempien joukkueiden tekevän maaleja. Vetosi voi rajoittua yhteen puoliaikaan tai koko otteluun. Jos lyöt vetoa siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin yhdellä puoliajalla, saat korkeamman kertoimen kuin jos lyöt vetoa siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin jossain vaiheessa ottelua.

Tulosveto

Tulosvedossa lyöt vetoa ottelun tarkasta lopputuloksesta. Veikkaus koskee aina varsinaisen peliajan jälkeistä tulosta, eli jatkoaikaa ja rangaistuspotkuja ei huomioida. Näiden vetojen kertoimet ovat usein korkeat, koska mahdollisia lopputuloksia on useita.

Pelaajavedot

Pelaajavedossa lyödään vetoa siitä, että tietty pelaaja tekee jotain erityistä ottelussa. Yleisin vaihtoehto on, että pelaaja tekee maalin tai saa keltaisen kortin. Tämä pelivaihtoehto sisältää usein monenlaisia erikoisuuksia, joista toiset ovat uskomattomampia kuin toiset. Ennen kuin MM-kisajoukkueet julkistetaan, on mahdollista lyödä vetoa myös siitä, että onko tietty pelaaja mukana maansa MM-kisajoukkueessa.

Pitkäaikaisvedot

Pitkäaikaisvedoilla tarkoitetaan vedonlyöntiä, jossa pelataan pidemmän aikavälin tapahtumia. Yleisimpiä esimerkkejä pitkäaikaisvedoista on esimerkiksi MM-turnauksen voittaja, kisojen paras maalintekijä tai eniten maalisyöttöjä antanut pelaaja. Näiden vetojen kertoimet ilmestyvät usein jo kauan ennen turnauksen alkua, ja vasta turnauksen päätyttyä saat tietää, oletko voittanut vai et.

Tasoitusveto

Tasoitusvedolla pelaaminen tarkoittaa sitä, että pelaat perinteisen voittajavedon tavoin, mutta sillä erotuksella, että ennen ottelua tulos ei ole 0-0. Joukkue, jonka puolesta lyöt vetoa, asetetaan ennen ottelua maalin tai useamman tappiolle tai johtoon. Kertoimen suuruus määräytyy sen mukaan, kuinka monta maalia joukkueesi johtaa tai on jäljessä ennen ottelua. Jos lyöt vetoa esimerkiksi Brasilian voitosta tasoituksella -1, on Brasilian voitetta ottelu kahdella maalilla, jotta voitat vetosi.

Ennen kuin aloitat vedonlyönnin tasoituksilla, on tärkeää, että ymmärrät, miten se toimii. Useimmilta vedonvälittäjiltä löydät selkeät kriteerit, jotka joukkueen on täytettävä, jotta voitat tai häviät vetosi.

Cashout

Cashout eli kotiutus on ominaisuus, jonka avulla pelaaja voi päättää vedon ennen sen maksamista. Voit varmistaa voiton, minimoida tappion tai vain saada rahat takaisin pelitilillesi. Vedonlyöntiyhtiö päättää, kuinka paljon rahaa saat kotiutuksen kautta, ja summa määräytyy ottelun nykyisen tuloksen perusteella.

Jos olet esimerkiksi lyönyt 100 euroa vetoa Saksan voitosta Espanjaa vastaan ja kerroin oli 2,0 ennen ottelua ja saksalaiset johtavat 2-0 ottelun 70. minuutilla, voit todennäköisesti kotiuttaa voittoa.

Jos peli on tasan tai jos Espanja voittaa ottelun, voittosi on useimmissa tapauksissa pienempi kuin panoksesi. Mutta jos et usko, että vetosi menee läpi, voit minimoida tappiosi.

Kotiutusten osalta on syytä mainita, että voittosi ei ole koskaan olla yhtä suuri kuin silloin, jos annat kohteen päättyä. Jos teet kotiutuksen, vedonvälittäjä pitää osan rahoista vakuutena siltä varalta, että häviät vedon lopulta. Kotiutus on ehdottomasti hyödyllinen vaihtoehto vedonlyönnissä, mutta on tärkeää oppia käyttämään sitä harkiten. Ottelut voivat muuttua nopeasti, joten hätäily ei ole suositeltavaa.

Luo oma peli / Game Builder

Eri peliyhtiöt käyttävät tästä ominaisuudesta eri nimiä, mutta käsite on sama. Game Builderin avulla voit yhdistää eri pelityyppejä yhdistelmäksi, jota ei yleensä tarjota suoraan tavallisista vaihtoehdoista. Voit esimerkiksi valita yhdistelmän, jonka mukaan kotijoukkue voittaa päästämättä maalia ja että ottelussa tehdään yli 2,5 maalia. Vedonlyöntiyhtiö ei yleensä tarjoa tätä yhdistelmää, mutta kun luot oman vedon, sinulle tarjotaan kertoimia vedonlyöntiyhdistelmääsi varten. Tämä ominaisuus on melko uusi, ja yhä useammat vedonvälittäjät tarjoavat sitä. Game Builder on mukava lisä, sillä jotkin yhdistelmät voivat tarjota erittäin korkeita kertoimia, joiden avulla voit päästä käsiksi suuriin voittoihin.