Kerromme tällä sivulla TV-lähetykset 2022 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen karsinnoista. Elisa Viaplayllä on oikeudet Euroopan karsintaotteluihin, joten ottelut lähetetään heidän kanavillaan. Suomen ottelut näytetään ilmaiseksi Viafree suoratoiston kautta. Ilmaisuus tarkoittaa käytännössä mainoskatkoja lähetyksen aikana. Viaplayn maksullisessa palvelussa sen sijaan voit seurata kaikkien Euroopan maiden MM-karsintaotteluita ilman katkoja. Karsinnat pelataan maaliskuusta marraskuuhun 2021, ja pudotuspelikarsinnat pelataan maaliskuussa 2022.

Huomaa, että taulukossa näkyy otteluiden alkamisaika, mutta usein lähetykset alkavat jonkin aikaa ennen varsinaisen ottelun alkuvihellystä.

Suoratoista jalkapallon MM-karsinnat

Skotlanti - Ukraina

Kaikki ajat ilmoitettu Suomen ajassa.

🖥️ Katso MM-karsinnat kisoja verkossa – livestriimit jalkapallon MM-karsinnat

Huolimatta siitä, että Viafree näyttää kaikki Suomen joukkueen ottelut ilmaiseksi suoratoistopalvelussaan, jäävät lukuisat muut mielenkiintoiset ottelut näyttämättä ilmaispalvelussa. Elisa Viaplay on maksullinen suoratoistopalvelu, joka näyttää kaikkien eurooppalaisten maajoukkueiden karsintaottelut. Lisäksi maksullinen V Sport -kanavapaketti sisältää suomeksi selostettuja MM-karsintaotteluita.

Suoratoistopalvelut mahdollistavat otteluiden seuraamisen sekä reaaliajassa että myöhemmin, mikäli ottelun lähetysajankohta ei itsellesi sovi. Mainostauoista ei myöskään tarvitse kärsiä, vaan ottelujännitys jatkuu taukoamatta loppuvihellykseen asti.

⏰ Milloin vuoden 2021 MM-karsinnat alkavat?

Maaliskuusta marraskuuhun 2021 eurooppalaiset jalkapallomaajoukkueet pelaavat satoja karsintaotteluita. Ottelut pelataan yleensä iltaisin, mutta saattaa käydä myös niin, että jotkut karsintaottelut pelataan keskellä päivää. Tältä sivustolta löydät täydellisen karsintataulukon.

📺 Millä kanavilla näytetään ottelut MM-karsinnoista?

Elisa Viihde -suoratoistopalvelu omaa oikeudet Euroopan karsintoihin. Viafree suoratoistopalvelussa voi katsoa Suomen joukkueen ottelut ilmaiseksi, mutta näissä lähetyksissä näytetään myös mainoksia. Maksullisen Viaplay Sport -palvelun avulla voi seurata kaikkia otteluita ilman mainoskatkoja.

📱 Voinko suoratoistaa otteluita MM-karsinnoista?

Kaikki karsinnat ovat nähtävillä Viaplay suoratoistopalvelussa.