Paranna vedonlyöntikokemustasi ja lyö vetoa samalla kun seuraat otteluita. Voit seurata tapahtumia joko paikan päällä stadionilla, television välityksellä tai reaaliaikaisen tulossivumme kautta. Live-vedonlyönnin etuna on, että saat jatkuvasti tietoa ottelun kulusta ja tapahtumista, jolloin voiton todennäköisyys kasvaa.

Dusseldorf - Bochum

Live-kertoimet jalkapallon MM 2023

Kertoimet näkyvät vain otteluiden ollessa käynnissä.

Live-vedonlyönnissä kertoimet muuttuvat jatkuvasti, joten oikealla hetkellä pelaaminen on ensiarvoisen tärkeää voittojen maksimoinnin kannalta. Kertoimet voivat muuttua esimerkiksi silloin, jos ottelussa tehdään maali tai joukkue saa rangaistuspotkun tai punaisen kortin. Kertoimet yleensä muuttuvat myös ottelun lähestyessä päätöstään.

Quick.bet logo
Pelaa Quick.betillä!

18+. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

  • 150% ensitalletusbonus jopa 1000€ asti

  • 15x bonus ja talletus vähintään kolmen kohteen yhdistelmävedolla. Jokaisen kohteen kertoimen on oltava vähintään 1.30.

Lunasta bonus

18+. Talletusbonus koskee ainoastaan uusia Velobetin asiakkaita. Minimitalletus 20€. Bonus on 150% ensimmäisen talletuksen arvosta, kuitenkin enintään 1000€. Bonus hyvitetään asiakkaan tilille ensimmäisen talletuksen jälkeen. Saadaksesi bonuksen sinun tulee aktivoida se ennen vedonlyöntiä. Bonus tulee kierrättää 30 päivän sisällä. Bonus ja ensitalletus on kierrätettävä 15 kertaa vähintään 3 kohteen yhdistelmäsllä. Jokaisen kohteen minimikerroin on 1,30. Pelaathan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

Ottelukohtaiset kertoimet jalkapallon MM 2023

Valitsemaasi kohteeseen kannattaa perehtyä mahdollisimman hyvin myös ennen ottelun alkamista. Usein voi esimerkiksi käydä niin, että tietty joukkue on hyvä ensimmäisellä puoliajalla, mutta väsyy ja häviää toisella jaksolla. Joukkue voi myös luoda tai sallia usein vaarallisia tilanteita pelien loppuvaiheessa.

Voit pelata live-kertoimia sekä tietokoneelta että matkapuhelimen välityksellä.

🤷 Mitä on live-vedonlyönti?

Live-kertoimet tai live-vedonlyönti tarkoittaa vedonlyöntiä ottelusta, joka on jo käynnissä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi, että jalkapallon MM-kisojen ottelua on pelattu vain muutama minuutti, tai että peli on päättymäisillään. Voit pelata milloin vain ottelun aikana. Live-vedonlyönti nostaa kisastudioiden tunnelmaa, ja sinulla on mahdollisuus näyttää taitosi ystävillesi.

⚽️ Ovatko live-vetoja tarjolla MM-kisojen aikana?

Kaikki vedonlyöntiyhtiöt, jotka löydät tältä sivulta, tarjoavat live-vedonlyöntiä jalkapallon MM-kisojen aikana. Vedonlyöntiyhtiöiden välillä on eroja siinä, kuinka monta vedonlyöntivaihtoehtoa on saatavilla. Jos vedonvälittäjä tarjoaa tiettyä pelivaihtoehtoa ennen ottelun alkua, se ei välttämättä tarkoita, että sama vaihtoehto olisi saatavilla myös ottelun aikana.

Yksi vedonlyöntivaihtoehto, joka ei useimmiten ole saatavilla ottelun käynnistyttyä, on se, että tietty pelaaja saa keltaisen kortin ottelun aikana. Kertoimet muuttuvat jatkuvasti pelien aikana, mikä on hyvä pitää mielessä, kun haluat lyödä live-vetoa.

🏃 Mitkä ovat yleisimmät live-vedot jalkapallon MM-kisojen aikana?

Yleisin live-vedonlyönnissä lyöty veto on voittajaveto. Muita suosittuja live-vetoja ovat kumpi joukkue tekee seuraavan maalin ja kuka pelaaja tekee ottelun ensimmäisen tai seuraavan maalin. Pelaajakohtaisten vetojen kohdalla kertoimet ovat yleensä korkealla.

Myös joukkueen mahdollisesta rangaistuspotkun laukojasta voi lyödä vetoa. Vedonlyönti kyseiselle pelaajalle lisää voittomahdollisuuksiasi. Useimmiten on kuitenkin järkevintä keskittyä ottelun maalimäärään tai siihen, kumpi joukkue voittaa ottelun. Pienillä nyansseilla voit kuitenkin tuoda lisämaustetta live-vedonlyöntikokemukseesi.

💡 Mitkä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat live-vedonlyöntiä jalkapallon MM-kisojen aikana?

Kaikki sivustoltamme löytyvät vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat live-vedonlyöntiä MM-kisojen aikana. Vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamien live-vetojen määrä on lähes yhtä suuri kuin ennen ottelua tarjolla olevien vaihtoehtojen määrä. Kaikki erikoisvedot ovat saatavilla vain ennen aloituspotkua. Jos haluat hyödyntää erikoistarjouksia tai korotettuja kertoimia, sinun on tehtävä se ennen ottelua, eikä sen käynnistyttyä.

Kaikki vedonvälittäjät eivät tarjoa live-vedonlyöntiä ilmaisilla vedoilla ja bonustarjouksilla. Ennen panosten asettamista onkin tärkeää tutustua valitsemasi palveluntarjoajan sääntöihin.

💰 Live-vedonlyönnin kohteet jalkapallon MM-kisojen aikana

Voittajaveto

Voittajaveto on yleisin veto ennen otteluita ja niiden aikana. Tässä pelissä lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa ottelun. 1 tarkoittaa kotijoukkueen voittoa, X tasapeliä ja 2 vierasjoukkueen voittoa.

Kannattaa huomioida, että MM-kisoissa ”oikea” kotijoukkue ei ole aina otteluun merkitty kotijoukke. Qatar esimerkiksi pelaa näissä MM-kisoissa otteluita myös vierasjoukkueena.

Yli/alle maalimäärä

Yksi viimevuosien suosituimmista pelivaihtoehdosta on ottelun maalimäärän veikkaaminen. Live-vedonlyönnissä vedonlyöntiyhtiöt käyttävät yleensä ”maalilinjaa”, joka perustuu otteluhistoriaan, aiempiin kohtaamisiin ja osallistuviin joukkueisiin.

Voit lyödä vetoa esimerkiksi siitä, että ottelussa tehdään yli tai alle 2,5 maalia. Jos valintasi on yli, voittaaksesi vedon ottelussa on oltava vähintään 3 maalia. Jos pelivalintasi on alle, on maaleja synnyttävä kyseistä määrää vähemmän.

Puoliajan voittaja

Periaate on sama kuin voittajavedossa, mutta tässä pelivalinnassa veikataan kumpi joukkue tekee enemmän maaleja ensimmäisellä tai toisella puoliajalla.

Seuraava maalintekijä

Yksi hauska tapa lyödä vetoa on arvata, kuka on ottelun seuraava maalintekijä. Lyöt vetoa valitsemasi pelaajan puolesta, ja jos hän tekee maalin, voitat. Tässä pelivaihtoehdossa kertoimet ovat usein melko korkeat, mikä tekee pelaamisesta entistä jännittävämpää.

Joukkueen maalimäärä

Periaate on sama kuten yli/alle-vaihtoehdossa, mutta ottelussa tehtyjen maalien määrän sijasta kyse on tietyn joukkueen tekemien maalien määrästä. Voit lyödä vetoa, että kotijoukkue tekee enemmän kuin 1,5 maalia. Tässä tapauksessa vierasjoukkueen tekemillä maaleilla ei ole merkitystä. Vain sen joukkueen tekemät maalit, jonka puolesta lyöt vetoa, lasketaan.

Tuplamahdollisuus

Tuplamahdollisuus on hieman varovaisempi versio voittajavedosta. Voit valita 1X, X2 tai 1-2. Tämä tarkoittaa, että jos asetat esimerkiksi 1X, voitat sekä kotivoiton että tasapelin osuessa kohdalle. Tavallisesti näiden vetojen kertoimet ovat pienemmät, mutta voittomahdollisuutesi ovat myös suuremmat.

Tulosveto

Tässä vaihtoehdossa on kyse tarkan lopputuloksen arvaamisesta. Voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että Saksan ja Espanjan välinen ottelu päättyy 1-0 Saksalle. Jos ottelu päättyy 1-0, voitat vedon. Mikä tahansa muu tulos tarkoittaa, että häviät. Oikean tuloksen arvaaminen voi olla hyvin hankalaa, ja siksi kertoimet ovat usein hyvin korkeat.

Parillinen/Pariton

Tässä pelivaihtoehdossa lyödään vetoa siitä, onko ottelun maalimäärä parillinen vai pariton. Jos valintasi on parillinen, voitat, jos ottelussa tehdään esimerkiksi 0, 2, 4, 6, 8 tai 10 maalia. Tuloksella ei ole väliä, kunhan maalien määrä on parillinen. Jos lyöt vetoa parittoman maalimäärän puolesta, voitat jos ottelussa tehdään esimerkiksi 1, 3, 5, 7 tai 9 maalia.

Game Builder

Melko uusi ominaisuus, jonka yhä useammat peliyhtiöt ovat ottaneet käyttöönsä. Valitset yhden tai useamman eri vedonlyöntikohteen, jonka jälkeen sinulle tarjotaan kertoimia sen mukaan, miten yhdistät ne. Tätä toimintoa voidaan käyttää sekä live-vedoissa että ennen otteluita lytövissä vedoissa.

Game Builderin avulla voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että ottelussa tehdään yli 2,5 maalia, kotijoukkue voittaa ja tietty pelaaja tekee maalin. Vedonvälittäjä ei yleensä tarjoa yhdistelmää, mutta voit luoda vedon itse ja saada yhdistelmään perustuvia kertoimia.

👍 Mitä etuja on live-kertoimilla lyömisestä?

Live-vedonlyönnin ylivoimaisesti suurin etu on se, että sinä voit itse reagoida ottelutapahtumiin. Jompikumpi joukkueista saattaa näyttää yllättävän vahvalta, tärkeä pelaaja loukkaantuu tai toinen joukkue tekee varhaisen maalin, mitkä kaikki voivat muuttaa käsitystäsi ottelun kulusta. Myös varoitukset tai ulosajot ovat usein yksityiskohtia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Sääolosuhteet saattavat niin ikään muuttua yllättäen, joka voi tuoda toiselle joukkueelle etua. Pienetkin asiat voivat nousta yllättävän suureen rooliin pelin kannalta ja kaikki mahdollinen kannattaa yrittää ottaa huomioon. Selostajalta ja asiantuntijoilta kuulemasi yksityiskohdat saattavat myös helpottaa live-vetoje lyömistä.

👎 Live-vedonlyönnin huonoja puolia?

Live-vedonlyönnin haittapuolena on se, että voit sortua ylianalysoimaan jokaista yksittäistä pelitilannetta. Hyvä vedonlyöjä asettaa panoksensa aina harkiten ja täydentää tai reagoi niihin ottelun aikana. Liika analysointi on riskitekijä live-vedonlyönnissä.

Toinen haittapuoli on se, että monet live-vedonlyöjät yrittävät voittaa takaisin aiemmat tappiot uhkarohkealla pelaamisella. Älä koskaan yritä voittaa takaisin menetettyjä rahoja epätoivoisilla vedoilla, sillä se voi olla merkki peliriippuvuudesta. Sen vuoksi sinun ei pitäisi koskaan pelata uhkapelejä rahoilla, joita sinulla ei ole varaa menettää.

🤷‍♀️ Miksi sinun pitäisi tutustua live-vedonlyöntiin?

Vedonlyönti otteluiden aikana on hauska tapa osoittaa urheilutietämystäsi. Live-vedonlyönnin etuna perinteiseen vedonlyöntiin on se, että saat paremman käsityksen joukkueiden välisistä voimasuhteista ja pelaajien suoritustasosta reaaliajassa. Voit analysoida näkemääsi ennen panosten asettamista.

🤚 Mitä pelejä tarjoamme vuoden 2023 MM-kisojen aikana?

Voit seurata jokaisen turnauksessa pelattavan ottelun kertoimia sivuiltamme. Tarkkaile esimerkiksi tätä sivua tai tulokset-sivuamme ja valitse oikea hetki vedonlyönnille!