OTTELU: Kamerun – Brasilia

VETOVIHJE: Alle 2,5 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 1.12. klo 21:00

YHTIÖ: MobileBet

Kertoimet:

2.10
PELAA NYT

Brasilia kohtaa omassa lohkovaiheen päätöskierroksen ottelussaan Kamerunin. Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat täysin päinvastaiset. Brasilia on varmasti jatkossa, ja hyvin todennäköisesti myös lohkovoittaja, kun Kamerun taas on pakkovoiton edessä, mikäli se mielii pudotuspeleihin. Vaikka Kamerunin on pakko hyökätä, uskaltaudun pelaamaan alle 2,5 maalia.

Lähden pelaamaan Brasilian ja Kamerunin välisessä ottelussa hieman markkinoiden vastaisesti. En voi kuitenkaan jättää tarttumatta MobileBetin tarjoamaan 2,10 kertoimeen tämän ottelun kohteelle alle 2,5 maalia, ottaen huomioon, kuinka ällistyttävän hyvä Brasilia on puolustuksellisesti viime ajat ollut.

Kamerun lähtee tavoittelemaan pakkovoittoa Brasiliaa vastaan, sillä ilman voittoa sillä ei ole asiaa pudotuspeleihin. Mutta vaikka joukkue tarvitsee maaleja, en ole ollenkaan varma, että se niitä saa.

Kamerunin hyökkäyspelin rakenne ei ole näissä kisoissa vakuuttanut ollenkaan. Se on kerryttänyt maaliodottamaa kolmen maalin verran kahdessa ottelussa – mikä on saman verran kuin sen tehtyjen maalien lukumäärä – mutta sen hyökkääminen on ollut enemmän yksilövetoista puskemista kuin rakenteellisesti eheää joukkuepeliä.

Se ei Brasiliaa vastaan riitä. Canarinhos ei ole tämän turnauksen otteluissa päästänyt ainuttakaan vetoa kohti sen omaa maalia, vaikka vastassa ovat olleet ennakkoon Kamerunia selvästi kovemmat Serbia ja Sveitsi. Brasilian puolustuspelaaminen on ollut rakenteellisesti niin hyvää, ettei se ole missään kohtaa edes näyttänyt joutuvan vaikeuksiin.

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa Brasilia päästi 14 ottelussa viisi maalia, mikä on käsittämättömän vähän, eikä hävinnyt otteluakaan. Olkoon Kamerun kuinka epätoivoinen tahansa, minun on todella vaikea uskoa, että se onnistuisi selvittämään Brasilian puolustussolmun useampaan kertaan.

Kamerunin avatessa peliään Brasilialle voi toki siunaantua paikkoja, jotka voivat näkyä maaleina. En kuitenkaan usko, että maali-ilottelua nähdään.

Ensinnäkin, Kamerun ei voi alkaa heti hyökätä yltiöpäisesti. Se tarvitsee voiton, ja jos se antaa Brasilialle liikaa tilaa, tämä rankaisee armotta. Kamerunin paras vaihtoehto onkin puolustaa tiiviisti ja toivoa, että yksi maali riittää voittoon.

Lisäksi Brasilia tullee kierrättämään hyökkäyspään pelaajiaan melko rankalla kädellä. Neymar on jo pois loukkaantumisen takia, eivätkä muut suurta vastuuta kantavat tähdet kaipaa turhaa lisäkuormitusta tiivistahtisessa turnauksessa. Voisi kuvitella, että Tite tulee antamaan vähemmän pelanneille hyökkäyspään osaajille nyt mahdollisuuden näyttää kykynsä.

Se tarkoittaa, että Brasilialla on kärjessä hieman normaalia heikompi materiaali, ja mikä vielä tärkeämpää, materiaalia, jolla ei ole juurikaan yhteisiä kokemuksia viime ajoilta.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, ettei Brasilia oikeasti tarvitse maaleja. Sille paras vaihtoehto olisi seilata tylsään 0–0 tulokseen ilman loukkaantumisia tai ylimääräistä rasitusta ja kääntää katseet jo pudotuspeleihin. Paikkoja ottelussa varmasti tulee jokunen, mutta luulen, että tappava tarve viimeistellä loistaa poissaolollaan.

Lisäksi kerroin on todella hyvä.

Pelaan Kamerun – Brasilia otteluun alle 2,5 maalia, koska

  • Brasilian puolustus on MM-kisojen paras, eikä anna vastustajalle mitään

  • Kamerunin hyökkäyspelin rakenne on todella heikko

  • Brasilia kierrättää miehistöään, eikä tarvitse maaleja

Pelaa MobileBetillä!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-mm.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.