OTTELU: Qatar – Senegal

VETOVIHJE: Senegal voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 25.11. klo 15:00

YHTIÖ: MobileBet

Kertoimet:

1.64
PELAA NYT

MM-kisojen isäntämaa Qatar kohtaa toisessa ottelussaan Senegalin perjantaina klo 18:00 Suomen aikaa Al Thumama -stadionilla. Kumpikin joukkue hävisi kisojen avausottelunsa.

MM-kisojen isäntäjoukkueet lähtevät turnaukseen usein suurin odotuksin ja intohimoisen kotiyleisön tukemana. Qatarin kohdalla jalkapallohuuman voi kuitenkin hyvällä syyllä kyseenalaistaa. Joukkueen avausottelua Ecuadoria vastaan seurasi lähinnä yrmeän näköisiä ja tylsistyneen näköisiä kantaqatarilaisia. Toisella jaksolla iso osa oli jo jättänyt stadionin taakseen. Ainoat ääntä pitäneet fanit olivat maan hallinnon palkkaamat ulkomaalaissyntyiset, ja hekin hävisivät volyymitasossa Ecuadorin kannattajille.

Merkittävää tukea kotiyleisöstään Qatar tulee tuskin saamaan Senegaliakaan vastaan. Tämä on Qatarin kannalta sikäli merkittävää, että se lähtee otteluun todella suurena altavastaajana, ja toivottaisi tervetulleeksi kaiken mahdollisen avun.

Qatar oli avausottelussaan Ecuadoria vastaan todella heikko, eikä ottelun voittajasta ollut missään kohtaa minkäänlaista epäselvyyttä. Turnauksen tähänastisissa otteluissa Qatar on esittänyt kenties heikointa peliä, kilpailijoinaan ainoastaan myös totaalisesti epäonnistuneet Iran ja Costa Rica. Näistä maista kummallakin oli kuitenkin huomattavasti Ecuadoria kovatasoisempi vastustaja vastassaan.

Qatarin hyökkäyspeli oli Ecuadoria vastaan todella toivotonta. Vaikka joukkue hallitsi palloa näennäisen kelvollisesti, ei se onnistunut saamaan aikaan yhtään laukausta maalia kohti. Murtautumismallit loistivat poissaolollaan ja lopulta joukkueen maaliodottamakin oli vain 0,3.

Senegal puolestaan pelasi aivan kelvollisen avausottelun Hollantia vastaan, vaikka joutuikin tyytymään 0–2 tappioon. Senegal kuitenkin loi maaliodottamaa 0,9 maalin verran ja itse asiassa voitti ottelun maaliodottaman, eli toisin sanoen loi Hollantia paremmat maalipaikat. Joukkueen oma heikko viimeistely ja Hollannin poikkeuksellisen hyvä viimeistely vain käänsivät numerot lopulta eurooppalaisten eduksi.

Tulevaa ottelua silmällä pitäen kenties tärkeämpää on kuitenkin se, että Senegal onnistui pitämään Hollannin tasoisen joukkueen 0,7 maalin odottamassa. Äärimmäisen kovasta puolustuksesta tunnettu joukkue on muutenkin tottunut nollaamaan joukkueita. Tämän vuoden tammikuussa pelatuissa Afrikan mestaruuskisoissa – joissa Senegal voitti Afrikan mestaruuden – joukkue päästi seitsemässä ottelussa vain kaksi maalia. Lohkovaiheen Senegal pelasi päästämättä maaliakaan.

On vaikea uskoa, että todella heikkoa hyökkäyspeliä esittänyt Qatar pääsisi iskemään kompaktia Senegalia vastaan maaliakaan. Kaiken lisäksi joukkueiden tasoero on todella suuri. Senegalilla on riveissään maailmantähtiä Euroopan suurimmista seuroista, ja se paistattelee Fifa-rankingin sijalla 18, kun Qatarilla on taas melko kotikutoinen joukkue, joka löytyy Fifa-rankingin sijalta 50.

Toki on huomioitava, ettei Senegalin hyökkäyspelaaminen oli ollut äärimmäisen vakuuttavaa viimeisen vuoden aikana, mutta joukkueen materiaaliero Qatarin nähden on niin hätkähdyttävä, ja peli Hollantia vastaan sen verran lupauksia herättävä, että olen varma, että se löytää keinot vähintään yhden maalin tekemiseen. Qataria vastaan se riittää voittoon.

Siksi on mielestäni ällistyttävää, että MobileBet tarjoaa Senegalin voitolle vielä päivää ennen peliä 1,64 kerrointa. Siihen olisi tyhmää olla tarttumatta.

Pelaan Senegalin voittoa, koska

  • Qatar oli hämmentävän aseeton avausottelussa Ecuadoria vastaan

  • Senegalin joukkuepuolustus on yksi maailman parhaista

  • Joukkueiden välinen materiaaliero on todella suuri

Pelaa Senegalin voittoa MobileBetillä!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-mm.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.