Guinean miesten maajoukkue voitti miesten vuoden 2024 olympiaturnauksen karsintojen pudotuspelien finaalissa Indonesian. Se on näin ollen kahdestoista ja viimeinen joukkue, joka pääsee vuoden 2024 olympialaisiin Pariisissa.

Ranskan Clarefontainessa pelattiin toukokuun alussa pudotuspelifinaali vuoden 2024 olympialaisista, jossa Guinea ja Indonesia kohtasivat panoksenaan olympiapaikka. Barcelonan entinen lahjakkuus Ilaix Moriba vei Guinean 0-1-johtoon rangaistuspotkusta puolen tunnin pelin jälkeen. Tämä jäi myös ottelun ainoaksi maaliksi, minkä myötä Guinea varmisti paikkansa kesän 2024 olympialaisissa.

Vuoden 2024 olympialaisten miesten turnauksen osallistuvat: Ranska, USA, Dominikaaninen tasavalta, Espanja, Israel, Ukraina, Marokko, Egypti, Mali, Uusi-Seelanti, Paraguay, Argentiina, Japani, Uzbekistan, Irak ja Guinea.

Lohkot jalkapallon miesten olympiaturnaukseen 2024

Lohko A
Ranska
USA
Guinea
Uusi-Seelanti

Lohko B
Argentiina
Marokko
Irak
Ukraina

Lohko C
Uzbekistan
Espanja
Egypti
Dominikaaninen tasavalta

Lohko D
Japani
Paraguay
Mali
Israel