Espanja voitti naisten Nations Leaguen. Maailmanmestareista tuli historian ensimmäinen naisten Kansojen liigan voittanut maa, kun he voittivat finaalissa Ranskan 2-0. Tämä tarkoittaa, että Ranskan lisäksi Espanja ja kolmanneksi tullut Saksa etenevät vuoden 2024 kesäolympialaisiin.

Naisten Kansojen liigan 2023-2024 finaali pelattiin keskiviikkoiltana, kun Espanja emännöi Ranskaa Sevillassa. Kotimaa oli kohtaamiseen lähdettäessä pieni suosikki, ja kesti ennakkosuosikin paineet. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen supertähti Aitana Bonmati teki ottelun ensimmäisen maalin ja vei Espanjan johtoon. Tulos säilyi taukoon asti, ja toisen puoliajan alussa Mariona Caldentey lisäsi lukemiksi 2-0. Ranska ei onnistunut löytämäään aukkoja Espanjan puolustuksesta, ja näin Espanjasta tuli historian ensimmäinen naisten Nations Leaguen voittanut joukkue.

Mestaruuden myötä Espanja etenee myös Pariisissa järjestettäviin vuoden 2024 olympialaisiin. Lisäksi kesäolympialaisiin etenee Saksa, joka varmisti paikkansa kaatamalla Nations Leaguen pronssiottelussa Hollannin. Lähtökohtaisesti olympialaisiin etenee vain kaksi Nations Leaguen parasta joukkuetta, mutta koska Ranskalla oli järjestäjämaana varma paikka olympialaisten jalkapalloturnauksessa, sai Saksa Nations Leaguen hopeamitalistille myönnettävän kiintiöpaikan.

Kansojen liigan A-divisioonan lopulliset sijoitukset

 1. Espanja (etenee olympialaisiin)
 2. Ranska (etenee olympialaisiin emäntämaana)
 3. Saksa (etenee olympialaisiin)
 4. Hollanti
 5. Englanti
 6. Tanska
 7. Italia
 8. Itävalta
 9. Islanti
 10. Belgia
 11. Ruotsi
 12. Norja
 13. Portugali
 14. Sveitsi
 15. Skotlanti
 16. Wales