Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pelattavat MM-kisat lähenevät kovaa vauhtia. Koska turnaus järjestetään laajalla alueella, pelejä pelataan peräti neljällä eri aikavyöhykkeellä. Suomalaisesta näkökulmasta katsottuna tämä asettaa luonnollisesti hieman haasteita, mutta pääsääntöisesti ottelut näkyvät kohtuullisen hyvään kellonaikaan.

Sydney on MM-kisojen ainoa kaupunki, jossa otteluita pelataan kahdella eri stadionilla (Sydney Football Stadium ja Stadium Australia). Neljän miljoonan asukkaan kaupungissa on käytössä Itä-Australian normaaliaika, joka on paikalliseen talviaikaan -7 tuntia Suomen aikaan nähden.

Suurkaupungin Sydney Stadium Australia toimii myös turnauksen finaalin näyttämönä.  Australian muista kisakaupungeista Melbourne ja Brisbane kuuluvat samalle aikavyöhykkeelle Sydneyn kanssa.

Perthissä puolestaan on käytössä Länsi-Australian normaaliaika, joka on viisi tuntia edellä Suomen aikaa. Adelaidessa kello on kuusi ja puoli tuntia Suomen aikaa edellä.

Uusi-Seelanti on kisojen aikaan talviajassa, joka tarkoittaa yhdeksän tunnin aikaeroa Suomeen. Kisojen toisessa järjestäjämaassa otteluita pelataan neljässä eri kaupungissa ja neljällä eri stadionilla.

Usealla eri aikavyöhykkeellä pelattava lopputurnaus asettaa luonnollisesti omat haasteensa pelejä kotisohvilta seuraaville, mutta suomalaisesta näkövinkkelistä katsottuna ottelut näkyvät suhteellisen inhimillisiin aikoihin. Turnauksen kaikki ottelut pelataan Suomen aikaa 04:00-15:30 välisenä aikana. Tarkemmat tiedot alkamisajoista TV-sivuiltamme.


Kanada - Uusi-Seelanti