Sekä Huuhkajat että Helmarit pelaavat kaksi ottelua maalis-huhtikuussa. Miesten maajoukkue matkustaa maaliskuun lopussa Espanjaan, jossa edessä on kaksi harjoitusottelua. Naisten maajoukkue puolestaan pelaa kaksi tärkeää MM-karsintaottelua huhtikuussa. Tästä artikkelista löydät ohjeet siihen, miten voit ostaa lippuja otteluihin.

Huuhkajat kohtaavat kahdessa harjoitusottelussa Islannin ja Slovakian maaliskuun lopussa. Ottelut pelataan Espanjassa, Murcian kaupungissa. Stadionina toimii Estadio Nueva Condomina. Suomen joukkue otteluihin julkistetaan ensi viikon keskiviikkona.

Islanti-ottelu pelataan lauantaina 26.3. klo 17:00 paikallista aikaa. Slovakian Huuhkajat taas kohtaavat tiistaina 29.3. klo 18:00 paikallista aikaa. Lippuja kumpaankin otteluun voi ostaa stadionin verkkosivuilta tästä linkistä.

Suomen kannattajakatsomo sijaitsee sektorissa 1, mutta lippuja voi ostaa myös muista katsomonosista. Slovakian ja Islannin kannattajakatsomot ovat sektorissa 12.

Ottelut voi myös katsoa suorana Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun kautta sekä maksulliselta V Sport+ Suomi -TV-kanavalta.

Huuhkajien harjoitusottelut Espanjassa

La 26.3. klo 17.00 Suomi – Islanti
Ti 29.3. klo 18.00 Suomi – Slovakia

Helmareilla edessään kaksi tärkeää MM-karsintaottelua

Helmarit puolestaan pelaavat keväällä kaksi tärkeää MM-karsintaottelua. Joukkue kohtaa huhtikuussa Slovakian vieraissa ja Georgian kotonaan.

Slovakia-ottelu pelataan perjantaina 8. huhtikuuta Tnavassa. Georgian Helmarit kohtaavat kotonaan Bolt Arenalla tiistaina 12. huhtikuuta. Suomen kotiotteluun voi ostaa lippuja Lippu.fi -verkkopalvelusta tästä linkistä.

Helmarit ovat karsintalohkonsa kolmannella sijalla edellään Ruotsi ja Irlanti. Ruotsi on karannut jo lähes varmaan lohkovoittoon, mutta Irlanti on Suomea vain pisteen edellä. Joukkueilla on vielä keskinäinen ottelu pelaamatta, joten Irlannin kannassa pysyminen on äärimmäisen tärkeää MM-kisahaaveiden kannalta.

MM-karsintalohkon voittaja etenee suoraan Australiassa ja Uudessa-Seelannissa vuonna 2023 pelattaviin MM-kisoihin. Lisää Euroopan MM-karsinnoista voit lukea tästä linkistä.

Helmarien MM-karsintaottelut huhtikuussa

Pe 8.4. klo XX (ilmoitetaan myöhemmin) Slovakia – Suomi
Ti 12.4. klo 18.15 Suomi – Georgia