Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecký joutui antautumaan peräti viidesti Bundesliigassa, kun hänen edustamansa Bayer Leverkusen kärsi 5-2 tappion Eintracht Frankfurtia vastaan sunnuntaina.

Bayer Leverkusen johti vieraskentällä Eintrach Frankfurtia vastaan jo kaksi nolla. Patrick Shick vastasi ensimmäisellä puoliajalla molemmista vierasjoukkueen osumista. 22 minuutin kohdalla Schickin upotettua pilkulta joukkueensa jo kahden maalin johtoon ottelu näytti olevan hyvin Leverkusenin hallinnassa. Vain minuuttia myöhemmin kotijoukkueen Tuta toi kuitenkin Frankfurtin maalin päähän ja puolen tunnin kohdalla Jesper Lindstrøm iski pelin tasoihin.

Ottelun kuva muuttui täysin ja toisella puoliajalla kentällä oli vain yksi joukkue. Evan Ndicka vei Frankfurtin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon 50. minuutin kohdalla. Kristijan Jakić lisäsi varttia myöhemmin kotijoukkueen johtoa ja 76. minuutin jälkeen Djbril Sow iski ottelun loppulukemat. Lukas Hradecký teki maalilla parhaansa, muttei voinut mitään Leverkusenin joutuessa kotijoukkueen täydellisen vyörytyksen alle.

Miehen kannalta tappiosta tekee vielä kirvelevämmän se, että Eintracht Frankfurt on hänen entinen seuransa. Hradecký oli pidetty hahmo Frankfurtissa ja lopputuloksesta huolimatta, hän ei luultavasti joutunut pahemmin kotijoukkueen kannattajien hampaisiin.

Viiden maalin tappio oli Hradeckýn uralla vasta neljäs. Edellisestä kerrasta on tosin vasta pari kuukautta aikaa, kun Bundesliigan hallitseva mestari Bayern München nuiji Leverkusenin tylyin 5-1 lukemin.

Frankfurtille kärsitystä tappiosta huolimatta Leverkusen on edelleen hyvissä asemissa sarjan kolmantena, neljän pisteen päässä toista sijaa miehittävästä Borussia Dortmundista. Bayern München on karannut jo kymmenen pisteen karkumatkalle.

Lähde: Huuhkajat.com


Kanada - Uusi-Seelanti