Kuva: Wallpaperflare.com

HJK:n kausi päättyi torstaina tappioon, kun joukkue hävisi Konferenssiliigan lohkovaiheen päätöskierroksella itävaltalaiselle LASK Linzille selkein 0-3 lukemin. Ottelussa päättyi myös hyvin todennäköisesti entisen Huuhkaja-pelaajan Markus Halstin ura helsinkiläisjoukkueessa.

HJK:n kausi tuli päätökseensä torstaina, kun Konferenssiliigan ottelussa itävaltalaisjoukkue LASK Linz otti tyylipuhtaan 3-0 voiton. Klubin kautta voidaan kuitenkin pitää onnistuneena, joukkueen voitettua jälleen kerran Suomen mestaruuden, sekä edettyä Euroopan kentille. Torstaina joukkueen keskuspuolustuksessa luutineen Markus Halstin mukaan hänen HJK-pelinsä ovat tältä osin pelattu.

– Eiköhän tää ollut viimeinen peli Klubin paidassa. Aika jättää nämä kuviot vähän nuoremmille ja nopeammille pelaajille.

Halstin mukaan HJK:n kautta voidaan pitää onnistuneena, vaikka kaikki seuran asettamat tavoitteet eivät toteutuneetkaan.

– Jäätiin Cupissa tietysti harmittavasti toiseksi. Siitä kunnia KuPS:lle. Päästiin Eurooppaan ja voitettiin mestaruus. Kausi kaikkinensa on ollut mahtava. Itselläni on ollut loukkaantumisia ja ne ovat vähän haitanneet. Olen silti joukkuepelaaja ja nauttinut joka päivä.

Halsti sai torstaina nimensä historian kirjoihin. Konferenssiliigassa esiintymisen jälkeen, hän on nyt ainoa suomalaispelaaja, joka on uransa aikana pelannut Mestarien liigassa, Eurooppa-liigassa, sekä Konferenssiliigassa.

– Jään tietysti haikeana miettimään näitä kenttiä, mutta kyllä sitä jälkikäteen arvostaa. Eurooppaan pääseminen vaatii ennen kaikkea hienon liigakauden ja sitten hyvät karsinnat. 35 ottelua Huuhkajissa pelanneen keskuspuolustajan ura jatkuu siis vielä todennäköisesti, mutta ensi kauden osoitteesta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Suomifutis


Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth