Jalkapallon-mm.fi perustettiin vuonna 2020. Vuodesta 2021 lähtien olemme kirjoittaneet kaikesta jalkapallon MM-kisoihin ja Suomen maajoukkueisiin liittyvästä. Samalla olemme kehittyneet yhdeksi suurimmista ja vakavimmin otettavista suomalaisista jalkapallomedioista.

Sivustolta jalkapallon-mm.fi löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää jalkapallon MM-kisoista – niin miehissä, naisissa kuin eri juniori-ikäluokissakin. Välitämme sivustollamme sekä kaiken turnauksiin oleellisesti liittyvän tiedon että kiinnostavia raportteja ja analyysejä. Seuraamme myös kaikkia Suomen maajoukkueita ympäri vuoden ja pidämme lukijamme ajan tasalla siitä, mitä huuhkaja- ja helmariperheissä tapahtuu.

Kun MM-kisat ovat käynnissä, nostamme julkaistahtiamme merkittävästi. Tarjoamme lukijoillemme otteluraportteja, analyysejä, ennakoita ja pelaajien sekä valmentajien haastatteluja. Sivustoltamme löytyy turnauksen otteluohjelma, reaaliaikainen tulosseuranta ja kaikki tarvittavat tiedot jalkapallon MM-kisojen TV-lähetyksistä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme ja lisäämään sivuillemme aina vain lisää oleellista tietoa maailman suurimmista jalkapalloturnauksista. Tavoitteenamme on, että lukijamme saisivat kaiken mahdollisen jalkapallon MM-kisoihin liittyvän tiedon yhdestä paikasta.

Jalkapallon-mm.fi on osa Sportnyhet Sverige -mediakonsernia.

Juttuvinkit

Jos sinulla on idea aiheesta, josta haluaisit meidän kirjoittavan, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen info@sportnyhet.com.

Yhteystiedot

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Puhelinnumero: +46 79-3395109

Jalkapallon-mm.fi toimitus

Jalkapallon-mm.fin toimittajilla on palava intohimo jalkapalloa kohtaan, kattava ymmärrys lajista sekä vuosien kokemus jalkapallon seuraamisesta. Täältä voit katsoa, ketkä jalkapallon-mm.fin juttuja kirjoittavat.

Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä yhteydenottolomakkeella.

Evästekäytännöt

Tältä sivulta voit lukea lisää siitä, miten noudatamme GDPR-lainsäädäntöä ja kuinka hyödynnämme sivustomme keräämää dataa.